Aslında uzuuuuun bir zaman önce yaptığım bir yemek denemesiydi..
CookShop'un bana rakip bile olamayacağını iddia eden bir test grubum vardı :))Özellikle Eda'cık bayıldı!
İlk fırsatta tekrarlamak lazım bunu..
Yapım aşamalarıyla başlayalım..
Jülyen doğranmış kabak,havuç,renkli biberler ve yeşil fasülye hazır olduktan sonra; işlemin "çoğu gitti,azı kaldı" diyebiliyoruz artık :))
Sadece çok az zeytinyağı kullanarak sebzeleri soteliyoruz.
Tuz bile eklemenize gerek yok,çünkü soya sosu tuzlu olduğu için tadını dengeliyor.
Son olarak Noodle paketinde belirtilen sürede haşlanır ve tüm malzemeler birbirine karıştırılarak,soya sosu eklenir..
Ben biraz karabiber ve azıcık kimyon da eklemiştim.
ben sadece buharda pişmiş haline bile bayılıyorum bu sebzelerin bu harika olmuştur, ama jülyen doğrama işi pek sıkıcı oluyor :( bize de yaparsın artık misafirliğe geldiğimizde
YanıtlaSilKesinlikle..zevkle yaparım canım:))
YanıtlaSilBiliyorsun ben mutlu oluyorum mutfakta bişeyler yaptığımda!
Ayrıca doğrama için harika bir yöntemim var,geldiğinizde gösteririm:))
Speed slicer diye bir alet!
Aslında daha teknolojikleri çıktı artık ama bu da oldukça pratik!Tavsiye ederim:)