19 Aralık 2012 Çarşamba

GALATAMODA başlıyoooooorrr...



Modaseverlerin heyecanla beklediği GalataModa Festivali başlıyor. Toplam 33 tasarımcının bu etkinliğe özel olarak tasarladığı kıyafet ve aksesuarlar, moda tutkunlarının beğenisine sunulacak..

Türk moda sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan GalataModa Festivali, 20 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park Maçka’da başlıyor. Moda tutkunları tarafından heyecanla beklenen festival, 20 Aralık’ta saat 12.00’de yapılacak açılış ile başlayacak. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katılacak. 33 tasarımcının koleksiyonlarıyla katılacağı GalataModa Festivali, 23 Aralık’a kadar devam edecek. GalataModa, 4 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, şimdiye kadar yüz binlerce modasever tarafından ziyaret edilen GalataModa Festivali bu dönem 16. kez düzenleniyor.

GalataModa Festivali’nde partiler de yapılacak. Festivalin ilk gününde 18.00 – 20.00 saatleri arasında Peroni Happy Hour partisi yapılacak.

GalataModa Festivali’nin imaj çekimleri moda fotoğrafçısı Cahit Baha Pars, stylingi Hakan Öztürk tarafından yapıldı. Saç, makyaj ise Önder Tiryaki ile Joy Ajans mankenlerinden Marcella ve Alina ile gerçekleştirildi.
10 bin modasever tarafından ziyaret edilmesi beklenen GalataModa Festivali’nde, yılbaşına sayılı günler kala alışveriş, müzik ve eğlence bir arada sunulacak.

GalataModa Festivali’ne Katılan Tasarımcılar
- Berna Canok
- Beste Gürel
- Bihter Aida Pekin
- Çiğdem Akın
- Ece Salıcı
- Filiz Yakar
- Founta Günem
- Gamze Saraçoğlu
- Hakan Akkaya
- Hatice Gökçe
- İpek Arnas
- Mehtap Elaidi
- Mikail Arasan
- Murat Aytulum
- Nihan Peker
- Niyazi Erdoğan
- Önder Özkan
- Özgür Masur
- Özlem Ahıakın
- Özlem Kaya
- Özlem Uygun
- Raisa Sason 
- Rana Canok
- Selim Baklacı
- Sena Serra Kefeli
- Seza Batıoğlu
- Sezgi Beşli
- Simay Bülbül
- Songül Cabacı
- Tuvana Büyükçınar
- Ümit Aybek
- Vanessa Sason
- Zümrüt Çakır
- Çocuklar Gülsün Diye
- İKSV Bi tam Bi Öğrenci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder